Find os på Facebook:

Vælg sprog:    dk-flag_12  uk-flag_15  de-flag_9

Pladsen

Lidt historie

I 1999 tog jeg et stort skridt og efterlod simpelthen ræset i København. Jeg satte pløkkerne i mulden på Sandkaas Familiecamping, som er en af Bornholms ældste campingpladser. Dengang stod der 5 faldefærdige hytter på grunden - i dag har vi 24 moderne hytter, en lækker swimmingpool (som er gratis at benytte) og mange andre gode faciliteter. Vi har installeret WIFI, som også er inkluderet i prisen. 

Lidt om sæsonen "2018/19"

Vi er i fuld gang med at male hytter, og så skal der sættes nye elstandere op til alle pladserne. Og så står den ellers på almindelig vedligehold.  

Lidt om pladsen

Vi har legepladser med hoppebolde, bordtennis, minigolf, separat område for små telte, nyere køkken/opholdsstue, store familiebadeværelser, puslerum, kiosk, café med spillemaskiner - afgrænsede parceller og rigtig mange pladser med havkig. Og selvfølgelig den nye overdækkede pool. Vi har bygget et udendørs fitness-område, og naturen omkring os indbyder til løbe- eller gåture. En flot vandretur langs kyststien på fem minutter og I er på den hyggelige strand med badebro og cafe. Den lidt større og ligeledes vidunderlige Sandvig Strand ved Hammerknuden er blot fire kilometer herfra. For ikke at glemme Vang Strand - blot ti minutter i bil.​

​Toiletter og badefaciliteter er moderne og bliver rengjort tre til fem gange dagligt i højsæsonen, - mere hvis nødvendigt. 


Din hund er meget velkommen, når blot den bliver indskrevet, og du husker at holde den i snor samt fjerner dens efterladenskaber. Det er gratis at have hunden med. 

I højsæsonen serverer vi morgenmadsbuffet med bornholmske specialiteter til rimelige priser. Og så afholder vi om onsdagen hyggeaften, hvor vi sætter kød på grillen.

Det er vigtigt for os, at vi har en hyggelig rolig plads med en god atmosfære, masser af grønt og moderne faciliteter. Det er lykkedes, synes vi selv. Men kom og kig. Og glem ikke vinteren - Bornholm er også smuk udenfor hovedsæsonen, og derfor udlejer vi hytter året rundt.

Kig på vores kalender - der er mange tilbud.Og følg os gerne på 

Facebook. 

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Venlig hilsen  Kim Nissen

Firmanavn & CVR

Sandkaas Familiecamping

CVR: 77296611

KONTAKTINFO

Adresse

​​Sandkaas Familiecamping

Poppelvej 2, DK-3770 Allinge