Find os på Facebook:

Vælg sprog:    dk-flag_12  uk-flag_15  de-flag_9

Pladsen

Lidt historie

Sandkaas Familiecamping er en af Bornholms ældste campingpladser og har siden 1999 været drevet og ejet af Kim Nissen. I 1999 tog jeg et stort skridt og efterlod simpelthen ræset i København og satte pløkkerne i mulden på Sandkaas Familiecamping.

Dengang stod der 5 faldefærdige hytter på grunden - i dag har vi 24 moderne hytter, en lækker swimmingpool og mange andre gode faciliteter.

Lidt om sæsonen "2017/18"

Vinteren 2017/18 har vi lagt ny terrasse ved swimmingpoolen, så gæsterne kan nyde poolen i helt moderne omgivelser.  Samtidig har vi lagt asfalt på vores tilgangsvej, så ned- og opturen for de store køretøjer går lidt nemmere. 

Lidt om pladsen

Vi har legepladser med hoppebolde, bordtennis, minigolf, separat område for små telte, nyere køkken/opholdsstue, store familiebadeværelser, puslerum, kiosk, café m. gratis WI-Fi i cafeområdet - afgrænsede parceller og rigtig mange pladser med havkig. Og selvfølgelig den nye overdækkede pool. Vi har bygget et udendørs fitness-område, og naturen omkring os indbyder til løbe- eller gåture. En flot vandretur langs kyststien på fem minutter og I er på den hyggelige strand med badebro og ishus. Den lidt større og ligeledes vidunderlige Sandvig Strand ved Hammerknuden er blot fire kilometer herfra. For ikke at glemme Vang Strand - blot ti minutter i bil.​

​Toiletter og badefaciliteter er moderne og bliver rengjort tre til fem gange dagligt i højsæsonen, - mere hvis nødvendigt. 


Din hund er meget velkommen, når blot den bliver indskrevet, og du husker at holde den i snor samt fjerner dens efterladenskaber.

I højsæsonen serverer vi morgenmadsbuffet med bornholmske specialiteter til rimelige priser. Og så afholder vi en gang om ugen hyggeaften, hvor vi sætter kød på grillen.

Det er vigtigt for os, at vi har en hyggelig rolig plads med en god atmosfære, masser af grønt og moderne faciliteter. Det er lykkedes, synes vi selv. Men kom og kig. Og glem ikke vinteren - Bornholm er også smuk udenfor hovedsæsonen, og derfor udlejer vi hytter året rundt. 

Kig på vores kalender - der er mange tilbud.Og følg os gerne på 

Facebook. 

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Venlig hilsen  Kim Nissen

Firmanavn & CVR

Sandkaas Familiecamping

CVR: 77296611

KONTAKTINFO

Adresse

​​Sandkaas Familiecamping

Poppelvej 2, DK-3770 Allinge