Find os på Facebook:

Vælg sprog:    dk-flag_12  uk-flag_15  de-flag_9

Pladsen

Lidt om sæsonen "2017/18"
Denne vinter 2017/18 renoverer vi vores terrasse ved swimmingpoolen, så gæsterne kan nyde poolen i helt moderne omgivelser. 

Lidt historie

Sandkaas Familiecamping er en af Bornholms ældste campingpladser og har siden 1999 været drevet og ejet af Familien Nissen.

I 1999 tog vi et stort skridt - vi efterlod simpelthen ræset i København og satte pløkkerne i mulden på Sandkaas Familiecamping.

Dengang stod der 5 faldefærdige hytter på grunden - i dag har vi 24 moderne hytter, en lækker swimmingpool og mange andre gode faciliteter.

Lidt om pladsen

Vi har legepladser med hoppebolde, bordtennis, minigolf, separat område for små telte, nyere køkken/opholdsstue, store familiebadeværelser, puslerum, kiosk, café m. gratis WI-Fi i cafeområdet - afgrænsede parceller. Og selvfølgelig den nye overdækkede pool. Vi har bygget et udendørs fitness-område, og naturen omkring indbyder til løbe- eller gåture. En flot vandretur langs kyststien på fem minutter og I er på den hyggelige strand med badebro og ishus. Den lidt større og ligeledes vidunderlige Sandvig Strand ved Hammerknuden er blot fire kilometer herfra. For ikke at glemme Vang Strand - blot ti minutter i bil.​

​Toiletterne er moderne og bliver ren-gjort tre til fem gange dagligt i højsæsonen, - mere hvis nødvendigt.
Din hund er meget velkommen, når blot den bliver indskrevet, og du husker at holde den i snor. Og fjerner dens efterladenskaber.

I højsæsonen serverer vi morgenmadsbuffet med bornholmske specialiteter til rimelige priser. Og så afholder vi en gang om ugen hyggeaften, hvor vi sætter kød på grillen.

Det er vigtigt for os, at vi har en hyggelig plads med en god atmosfære, masser af grønt og moderne faciliteter. Det er lykkedes, synes vi selv. Men kom og kig. Og glem ikke vinteren - Bornholm er også smuk udenfor hovedsæsonen og derfor udlejer vi hytter året rundt. 

Kig på vores aktivitetskalender - der er mange tilbud.Og følg os gerne på 

Facebook. 

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Venlig hilsen Familien Nissen - Kasper, Nicklas, Rasmus og Kim

Firmanavn & CVR

Sandkaas Familiecamping

CVR: 77296611

KONTAKTINFO

Adresse

​​Sandkaas Familiecamping

Poppelvej 2, DK-3770 Allinge