Lej et festlokale

Overvejer du at leje et festlokale til en særlig lejlighed? Så er du landet det rette sted. Hos Sandkaas Familiecamping tilbyder vi selskabslokaler til forskellige lejligheder. Vores Familiecamping ligger i Bornholm tæt på Gudhjem og Allinge.

Vi tilbyder nyrenoverede lokaler til dig, der drømmer om at holde en fest eller et større arrangement. Vores selskabslokaler kan bruges til enten konfirmation, bryllup, barnedåb eller andre særlige begivenheder.

Vores store festlokale kan rumme 40-45 gæster til spisning. Derudover har lokalet en overdækket stue. Vi har også et stort industrikøkken, der er oplagt til servering af mad.

Vi tilbyder:

  • udlejning af festlokaler inklusive elforbrug, service, køkken, toiletter - 3000 kr
  • Familie hytter til overnatning kan lejes online herfra vores hjemmeside.

Et festlokale med smukke omgivelser

Når du lejer et festlokale hos os, garanterer vi smukke omgivelser. Her får du nemlig udsigt over havet med et lille kig til Gudhjem. Vi vil derfor mene, at Sandkaas Familiecamping er et ideelt sted at samle venner fra nær og fjern til en festlig middag. I tilfælde af at der er behov for overnatning, tilbyder vi også det som en del af prisen. Vi har nemlig rigeligt med sovepladser på vores campingplads, hvis der er brug for det.

Kontakt os for flere informationer

Hvis vi skal aftale nærmere om billig udlejning af lokaler til fest, er I mere end velkomne til at kontakte os. Som sagt kan vi tilbyde rimelige priser, og vi prøver altid at imødekomme jeres ønsker og behov. Vi kommer gerne med et uforpligtende og skræddersyet tilbud til jer, som I senere kan takke ja eller nej til. Ring til os i dag på 56 48 04 41, eller skriv en mail til os på camping@sandkass-camping.dk

Adresse

​​Sandkaas Familiecamping

​​Poppelvej 2, 3770 Allinge​

​CVR: 77296611

Kontakt​

​Telefon: 56 48 04 41

​E-mail: camping@sandkaas-camping.dk

Følg os

Vurderet 4,6 / 5 stjerner. Baseret på 102 anmeldelser på Facebook​

Facebookside