Pladsen

Historie

I 1999 tog jeg et stort skridt og efterlod simpelthen ræset i København. Jeg satte pløkkerne i mulden på Sandkaas Familiecamping, som er en af Bornholms ældste campingpladser. Dengang stod der 5 faldefærdige hytter på grunden - i dag har vi 24 moderne hytter, en lækker swimmingpool (som er gratis at benytte) og mange andre gode faciliteter. Vi har installeret WIFI, som også er inkluderet i prisen.

Sæsonen 20/21

Vi er i fuld gang med at renovere vores kat. 3 hytter. De bliver malet indvendigt, nyt køkken, nye senge, klædeskab, samt møbler. Vi glæder os til at kunne præsentere det flotte resultat, til sæsonen 2020.  

Lidt om pladsen

Vi har legepladser med hoppebolde, bordtennis, separat område for små telte, nyere køkken/opholdsstue, store familiebadeværelser, puslerum, kiosk, café med spillemaskiner - afgrænsede parceller og rigtig mange pladser med havkig. Og selvfølgelig den nye overdækkede pool. Vi har bygget et udendørs fitness-område, og naturen omkring os indbyder til løbe- eller gåture. En flot vandretur langs kyststien på fem minutter og I er på den hyggelige strand med badebro og cafe. Den lidt større og ligeledes vidunderlige Sandvig Strand ved Hammerknuden er blot fire kilometer herfra. For ikke at glemme Vang Strand - blot ti minutter i bil.​

Toiletter og badefaciliteter

Toiletter og badefaciliteter er moderne og bliver rengjort tre til fem gange dagligt i højsæsonen, - mere hvis nødvendigt. Vi benytter lejligheden til sæsonen at gøre bad betalingsfri, det indebære at vi har justeret overnatningsprisen med kr. 5,- på dag.

Vores familie badeværelser vil dog stadig koste et gebyr for benyttelse. 

Hund

Din hund er meget velkommen, når blot den bliver indskrevet, og du husker at holde den i snor samt fjerner dens efterladenskaber. Det er gratis at have hunden med.

​Morgenmadsbuffet

I højsæsonen serverer vi morgenmadsbuffet med bornholmske specialiteter til kun kr. 79,- for voksen og kr. 50,- for børn Der er selvfølgelig rabat, når I bestiller for hele ugen.

Og så afholder vi om onsdagen hyggeaften, hvor vi sætter kød på grillen.

Det er vigtigt for os, at vi har en hyggelig rolig plads med en god atmosfære, masser af grønt og moderne faciliteter. Det er lykkedes, synes vi selv. Men kom og kig. Og glem ikke vinteren - Bornholm er også smuk udenfor hovedsæsonen, og derfor udlejer vi hytter året rundt.

Kig på vores kalender - der er mange tilbud
​følg os gerne på Facebook

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Venlig hilsen  Kim Nissen

Adresse

​​Sandkaas Familiecamping

​​Poppelvej 2, 3770 Allinge​

​CVR: 77296611

Kontakt​

​Telefon: 56 48 04 41

​E-mail: camping@sandkaas-camping.dk

Følg os

Vurderet 4,6 / 5 stjerner. Baseret på 102 anmeldelser på Facebook​

Facebookside

Har du et spørgsmål til os?

Har du spørgsmål om vores ydelser og service, kan du udfyld formularen nedenunder. Vi vender tilbage hurtigst muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt