Pladsen

Historie

I 1999 tog vi et stort skridt og efterlod ræset i København for at sætte pløkkerne i mulden på Sandkaas Familiecamping, - en af Bornholms ældste campingpladser, der ligger på det klippefyldte nord-øen, Allinge-Sandvig, og tæt på Gudhjem. Dengang stod der fem faldefærdige hytter på grunden - i dag har vi 24 moderne hytter, en lækker swimmingpool (som er gratis at benytte) og mange andre fine faciliteter. Vi har installeret WIFI, som også er inkluderet i prisen. Vores linje fremadrettet bliver den grønne,  og derfor har vi anlagt et solcelleanlæg, hvor vi selv producerer 38 procent af vores energiforbrug. Pool'en bliver også opvarmet via solfangere. 

I højsæsonen vil det være enten Kim (lejrchefen) eller en af hans to sønner, Nicklas og Kasper, der står i receptionen og Fætter Jørgen, der er "alt-mulig-mand" på pladsen.

Sæsonen 2024

Fra 2021 har vi gjort vores badefaciliteter gratis (undtagen familierummene på 12 m2), og fra efteråret har vi også slettet gebyrer, der vedrører elforbrug, så de også er inkluderet i jeres samlede pris ved bestilling. Elforbruget vil også være inkluderet, når I bestiller plads til campingvogn eller jeres eget telt.

Tiny house 45 kvm. til 6 personer

Vi bygger her i vinter 2 stk. store vinter isoleret Tiny houses med 2 soveværelse samt hems, køkken med spiseplads samt lille tv stue hvor du kan slappe af i sofaen. Og selvfølgelig bad og toilet.

Vi glæder os til se resultatet.

Lidt om pladsen

Vi har legepladser med hoppepuder, bordtennis, separat område for små telte, nyere køkken/opholdsstue, store familiebadeværelser, puslerum, kiosk, café med tilhørende game room (airhockey/bordfodbold til fri afbenyttelse) - afgrænsede parceller og rigtig mange pladser med havkig. Og selvfølgelig den store overdækkede pool. Vi har bygget et udendørs fitness-område, og naturen omkring os indbyder til løbe- eller gåture. En flot vandretur langs kyststien på fem minutter og I rammer den hyggelige strand med badebro og cafe. Den lidt større og ligeledes vidunderlige Sandvig Strand ved Hammerknuden er blot fire kilometer herfra. For ikke at glemme Vang Strand - blot ti minutter i bil.​

Toiletter og badefaciliteter

Toiletter og badefaciliteter er moderne og bliver gjort rent op til tre gange dagligt i højsæsonen, - mere hvis nødvendigt. I 2021 gjorde vi badefaciliteterne gratis for vores gæster, - dog er vores 12 m2 familiebadeværelser stadig pålagt gebyr. Vores vaskefaciliteter er moderniseret med nye vaskemaskiner og ny tørretumbler.   

Hund

Din hund er meget velkommen, når blot den bliver indskrevet og holdt i kort snor. Og samtidig skal dens efterladenskaber selvfølgelig fjernes. Det er gratis at have hunden med.

​Morgenmadsbuffet

I højsæsonen serverer vi morgenmadsbuffet med bornholmske specialiteter til kun kr. 99,- for voksne og kr. 59,- for børn (3 til og med 11 år). Der er selvfølgelig rabat, når I bestiller for hele ugen.

Det er vigtigt for os, at vi har en hyggelig rolig plads med en god atmosfære, masser af grønt og moderne faciliteter. Det er lykkedes, synes vi selv. Men kom og kig. Og glem ikke vinteren - Bornholm er også smuk udenfor hovedsæsonen, og derfor udlejer vi hytter året rundt.

Elbiler

El- og hybridbiler kan ikke oplades på vores campingplads.

Der er ikke tillad at bruge vores elsystem til opladning af el- og hybridbiler.

Vores elsystem er ikke gearet til belastningen.

Vi henviser til de kommercielle ladestandere ved Allinge havn, samt andre steder på Bornholm.

Vi glæder os til at byde jer velkommen​

Venlig hilsen Lejrchefen (Kim Nissen)

Adresse

​​Sandkaas Familiecamping

​​Poppelvej 2, 3770 Allinge​

​CVR: 77296611

Kontakt​

​Telefon: 56 48 04 41

​E-mail: camping@sandkaas-camping.dk

Følg os

Vurderet 4,6 / 5 stjerner. Baseret på 102 anmeldelser på Facebook​

Facebookside